i.Scription
i.Scription
iScription
i.Scription/áj.szkripsön, optimalizált szemüveglencse, korunk legújabb találmánya.
A ZEISS gyártmányú optimalizált lencse, csak a szintén ZEISS innovációból születő, hullámfront technológiás szemvizsgáló komputer, az i.Profiler vizsgáló műszer adatai alapján készülhet. A vizsgálatot követően olyan szemüveglencsék állíthatók elő, amelyek az eddigieknél lényegesen jobb látásélességet garantálnak, főleg gyengébb fényviszonyok között, pl.szűrkületben, vagy éjszakai vezetéskor.
A látásvizsgálat során, az arra alkalmas szemekről, nagy pontosságú adatokat szolgáltat, és az eddig elképzelhetetlen századdioptria pontosságú szemüveg lencsék gyárthatók, a szolgáltatott adatok alapján.
A látás új dimenziója csak Önnek!
Képzelje el, hogy a látás teljesen új világát tudja megnyitni !
Tiszta és éles képekkel teli világot, ami felülmúlja az emberi szem minden eddigi tapasztalatát.
Mindezt elképesztő színekkel és bámulatos részletekkel. Isten hozta a valóságban!
Fedezze fel az i.Scription™-t a Carl Zeiss Visiontôl!
i.Scription™ – A lencse optimalizálás következő generációja
Az emberi szem igazi természeti csoda. A látás nem csupán nézés, a látási folyamat rendkívül összetett és minden egyes eleme személyfüggő.
Mi a Carl Zeissnél az innovációt képviseljük az optikai lencsék piacán: figyelmünket elsősorban a szem és a lencse közötti optimális kölcsönhatásra összpontosítva, több mint 160 éve kutatjuk a látást és annak minden oldalát. Szakembereinknek sikerült az elmúlt években megnyitniuk egy olyan világ kapuit, amiben a lencse optimalizálás során figyelembe vett magasabb rendű aberrációkkal új értelmet kap a látás.
A képminőség új mércéje Az i.Scription™-el
A képminőség új mércéje Az i.Scription™-el hihetetlen, új élményt biztosíthat az ügyfeleinek: kimagasló élesség és tisztaság mellett a színek sokkal gazdagabbak, mint eddig bármikor, az éjszakai és a szürkületi tájékozódás tükröződés- és fényudvarmentes, minden lélegzetelállítóan éles. A fentieket egy innovatív optimalizáló algoritmus teszi lehetővé, ami a hullámfront technológia segítségével figyelembe veszi a szem egyéni aberrációit – beleértve a magasabb rendű aberrációkat is. Az újonnan kifejlesztett, kimagaslóan pontos gyártási folyamatok segítségével válnak a számítások olyan lencsékké, amik lehetővé teszik, hogy tökéletesen lássa a világot.
Tiszta jövőkép – sokkal élesebb képek!
Magas szintű technológia a magasabb rendű aberrációkhoz: ZEISS lencsék az i. Scription™-el
Az optometriában a szférikus érték hibája (defókusz) és a cilinder hibája (asztigmatizmus) akár másodrendű aberrációt is eredményezhet, amiket szemüveglencsékkel lehet korrigálni. A szem magasabb rendű aberrációit, mint például a kómát vagy a háromtengelyű asztigmatizmust nem lehet szemüveglencsékkel korrigálni, mivel azok a pupilla méretétől, így nagy mértékben magától a szemtől függenek. Ennek ellenére nagy hatással vannak a retinális kép minőségére: a magasabb rendű aberrációk a csökkent vizuális kontraszt, a szürkületi illetve éjszakai rossz látás okozói. Az i.Scription™-el, a Carl Zeiss Vision kifejlesztett egy optimalizáló algoritmust, ami figyelembe veszi a magasabb rendű aberrációkat a lencse korrekciós értékének optimalizálása érdekében. Csak úgy érhetünk el többet, ha új kérdéseket feltéve bővítjük a meglévő tudásunkat és aktívan folytatjuk a kutatásainkat. Erre a jövőképre építve, a Carl Zeiss kutatócsoportja meghatározó előnyre tett szert a lencse technológiában. Egy új módszert fejlesztettünk ki, ami figyelembe veszi a magasabb rendű aberrációkat és felhasználja őket a lencse dioptriájának optimalizálásában.
Az i.Scription™ előnyei:
- Magasabb rendű aberrációk észlelése a hullámfront technológia segítségével
- Tudományosan kidolgozott algoritmusok a személyre szabott lencse megalkotásáért
- Eredmény: a retinán alkotott kép optimalizálása a legjobb képminőségért és kontrasztért akár a legrosszabb látási viszonyok között is.
A retinális kép bemutatása
A szem képalkotó képességére sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy tökéletes. A legjobb optimalizálást csak a pupillaméret összes aberrációjának felmérésével lehet elérni. Az illusztráció azt mutatja, hogyan élesíti az optimalizálás a retinális kép kontúrjait.
Csúcsminőségű technológia. Kiváló látás.
A ZEISS számítógépes hátterét felhasználva, a szubjektív refrakciós értékek és a hullámfront adatok felhasználásával megszületik az i.Scription™ lencse. Ennek segítségével MATÓK OPTIKA teljesen új látásteljesítményt biztosít:
- Csökkent kontraszt mellett (pl. éjszaka vagy szürkületben) is a legjobb képminőség
- Borotvaéles kontrasztok
- Kiváló térérzékelés
- Nagyobb biztonság gyenge látási viszonyok között -Az összes Zeiss receptúra lencséhez rendelhető
A legújabb Zeiss technológia kimagasló előnyöket biztosít. A MATÓK OPTIKA javítja az ügyfelei látás élességét.
- Maximális képminőség, kiváló, megbízható látás.
- Az újítás különlegessége, ami a jövőben mértékadó lesz.
- A képminőség fokozása modern technológiával.
- Látáselőnyök a forradalmian új optimalizáló algoritmusokkal.
- A következő lépés megtétele az egyre személyreszabottabb lencse elérése érdekében: most először az ügyfél személyes hullámfrontadatait is figyelembe vesszük.
Csak a legjobb felel meg önnek: a tökéletes látás Az i. Scription™ biztosítja, az Ön csúcsminőségű látását.
Ez a módszer ötvözi a legfrissebb tudományos ismereteket a sokéves mélyreható tapasztalattal, egy olyan termék megalkotásáért, amely kimagasló látást garantál ragyogó képélességgel és kontraszttal.
Az i.Profiler™ adatokból megszületik az i.Scription™
A legfontosabb összetevő a Carl Zeiss rendszerrel végzett számítógépes adatszámítás, ami többéves alapos kutatás eredménye. A Zeiss által a refraktív sebészet területén szerzett széleskörű tapasztalatoknak köszönhetően ez a technológia ma már a szemüveglencsék területén is felhasználható. Az i. Scription™ lencsék rendeléséhez a hagyományos értékeken felül elküldjük az i.Profiler™-rel meghatározott értékeket a Carl Zeiss Visionnek. Itt először az összes adatot feldolgozzák az optimalizáló algoritmus segítségével, majd átalakítják őket precíz gyártási adatokká. Az eredmény: az ügyfelek egyéni igényei szerint személyreszabott i. Scription™ lencsék.
Lássa a jövőt
i.Profiler™: korszerű mérés hullámfront technológiával
Az i.Profiler™ az első teljesen automata, hullámfront technológián alapuló multifunkciós mérő rendszer. Elemzi az emberi szem képalkotó tulajdonságait és biztosítja az ügyfél személyes hullámfront adatait, amire a Carl Zeiss Visionnek szüksége van az i. Scription™ lencsékhez. Az i.Profiler™ közelebbről Az i.Profiler™ pontos profilt hoz létre az ügyfél szeméről, ezzel garantálja Önnek az innovatív lencsemegoldásokat. n Kimagasló pontosság a pupillanyílás adatait felhasználva. Rendkívül gyors: 30 másodperc alatt teljes hullámfront elemzés, beleértve a cornea topográfiát is. A teljesen automatizált mérésnek köszönhetően igen egyszerű használat n Hullámfront aberrometer, autorefrakto- és keratometer egyben Az i. Scription™ a ZEISS, lencse optimalizáláshoz használt innovatív módszere, ami az i.Profiler™-rel válik valóra – és a jövőben a szemüveglencsék csúcsminőségét jelenti majd.
Gyors és egyszerű: mérés az i.Profiler™-rel
A mérés az i.Profiler™-rel könnyű, gyors és precíz.
A szubjektív refrakciós értékek és az i.Profiler™ adatok együttes felhasználásával születnek meg az i.Scription™ lencsék. A mérés közben az i.Profiler™ egy pici, alacsony intenzitású fénypontot vetít ki a retinára, ahonnan a fény visszaverődik. A hullámfront kialakul és eltorzul a szem aberrációitól. Az i.Profiler™ fantasztikus pontossággal elemzi ezt a hullámfrontot és a hagyományos autorefraktometerrel ellentétben, a pupilla teljes nyílásában meghatározza a refrakciós értékek eloszlását.
Ezek a mért értékek lehetővé teszik a különböző körülmények esetén fellépő változások kiszámítását (pl. szürkületben vagy éjszaka) és lehetővé teszik a szem magasabb rendű aberrációinak, például a kómának, a háromtengelyű asztigmatizmusnak, vagy a szférikus abberációnak a mérését. Az i.Profiler™ grafikus kimenete segítségével meg tudja mutatni ügyfeleinek a „személyes” aberrációikat – ezzel vizuálisan szemléltetheti szakértelmét. A színes ábra a pupillanyíláson keresztül mutatja az aberrációkat. A különböző színek az aberrációk nagyságát jelölik.
Ezt követi a szubjektív refrakció, a keret kiválasztása és a további lencsekonzultáció – és végül a precíz centrálás a ZEISS centráló berendezéssel. A ZEISS mérő rendszerek eme kombinációjával MATÓK OPTIKA, a legjobbat tudja nyújtani az ügyfeleinek a vizuális kényelem terén. A rendszerek nem csak tökéletes adatokat szolgáltatnak és leegyszerűsítik munkájának menetét, de az ügyfelek felé, a szakértelem és a szakképzettség, üzenetét továbbítják.

iScription, optimalizált szemüveglencse, korunk legújabb találmánya.A ZEISS gyártmányú optimalizált lencse, csak a szintén ZEISS innovációból születő, hullámfront technológiás szemvizsgáló komputer, az i.Profiler vizsgáló műszer adatai alapján készülhet. A vizsgálatot követően olyan szemüveglencsék állíthatók elő, amelyek az eddigieknél lényegesen jobb látásélességet garantálnak, főleg gyengébb fényviszonyok között, pl.szűrkületben, vagy éjszakai vezetéskor.A látásvizsgálat során, az arra alkalmas szemekről, nagy pontosságú adatokat szolgáltat, és az eddig elképzelhetetlen századdioptria pontosságú szemüveg lencsék gyárthatók, a szolgáltatott adatok alapján.


A látás új dimenziója csak Önnek!

Képzelje el, hogy a látás teljesen új világát tudja megnyitni !

Tiszta és éles képekkel teli világot, ami felülmúlja az emberi szem minden eddigi tapasztalatát.Mindezt elképesztő színekkel és bámulatos részletekkel. Isten hozta a valóságban!Fedezze fel az i.Scription™-t a Carl Zeiss Visiontôl!

i.Scription™ – A lencse optimalizálás következő generációja

Az emberi szem igazi természeti csoda. A látás nem csupán nézés, a látási folyamat rendkívül összetett és minden egyes eleme személyfüggő.Mi a Carl Zeissnél az innovációt képviseljük az optikai lencsék piacán: figyelmünket elsősorban a szem és a lencse közötti optimális kölcsönhatásra összpontosítva, több mint 160 éve kutatjuk a látást és annak minden oldalát. Szakembereinknek sikerült az elmúlt években megnyitniuk egy olyan világ kapuit, amiben a lencse optimalizálás során figyelembe vett magasabb rendű aberrációkkal új értelmet kap a látás.

A képminőség új mércéje Az i.Scription™-el

A képminőség új mércéje Az i.Scription™-el hihetetlen, új élményt biztosíthat az ügyfeleinek: kimagasló élesség és tisztaság mellett a színek sokkal gazdagabbak, mint eddig bármikor, az éjszakai és a szürkületi tájékozódás tükröződés- és fényudvarmentes, minden lélegzetelállítóan éles. A fentieket egy innovatív optimalizáló algoritmus teszi lehetővé, ami a hullámfront technológia segítségével figyelembe veszi a szem egyéni aberrációit – beleértve a magasabb rendű aberrációkat is. Az újonnan kifejlesztett, kimagaslóan pontos gyártási folyamatok segítségével válnak a számítások olyan lencsékké, amik lehetővé teszik, hogy tökéletesen lássa a világot.

Tiszta jövőkép – sokkal élesebb képek!

 

 

Magas szintű technológia a magasabb rendű aberrációkhoz: ZEISS lencsék az i. Scription™-el
Az optometriában a szférikus érték hibája (defókusz) és a cilinder hibája (asztigmatizmus) akár másodrendű aberrációt is eredményezhet, amiket szemüveglencsékkel lehet korrigálni. A szem magasabb rendű aberrációit, mint például a kómát vagy a háromtengelyű asztigmatizmust nem lehet szemüveglencsékkel korrigálni, mivel azok a pupilla méretétől, így nagy mértékben magától a szemtől függenek. Ennek ellenére nagy hatással vannak a retinális kép minőségére: a magasabb rendű aberrációk a csökkent vizuális kontraszt, a szürkületi illetve éjszakai rossz látás okozói. Az i.Scription™-el, a Carl Zeiss Vision kifejlesztett egy optimalizáló algoritmust, ami figyelembe veszi a magasabb rendű aberrációkat a lencse korrekciós értékének optimalizálása érdekében. Csak úgy érhetünk el többet, ha új kérdéseket feltéve bővítjük a meglévő tudásunkat és aktívan folytatjuk a kutatásainkat. Erre a jövőképre építve, a Carl Zeiss kutatócsoportja meghatározó előnyre tett szert a lencse technológiában. Egy új módszert fejlesztettünk ki, ami figyelembe veszi a magasabb rendű aberrációkat és felhasználja őket a lencse dioptriájának optimalizálásában.


Az i.Scription™ előnyei:

 

- Magasabb rendű aberrációk észlelése a hullámfront technológia segítségével- Tudományosan kidolgozott algoritmusok a személyre szabott lencse megalkotásáért- Eredmény: a retinán alkotott kép optimalizálása a legjobb képminőségért és kontrasztért akár a legrosszabb látási viszonyok között is.


A retinális kép bemutatása

 

 


A szem képalkotó képességére sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy tökéletes. A legjobb optimalizálást csak a pupillaméret összes aberrációjának felmérésével lehet elérni. Az illusztráció azt mutatja, hogyan élesíti az optimalizálás a retinális kép kontúrjait.

Csúcsminőségű technológia. Kiváló látás.

A ZEISS számítógépes hátterét felhasználva, a szubjektív refrakciós értékek és a hullámfront adatok felhasználásával megszületik az i.Scription™ lencse. Ennek segítségével MATÓK OPTIKA teljesen új látásteljesítményt biztosít:- Csökkent kontraszt mellett (pl. éjszaka vagy szürkületben) is a legjobb képminőség- Borotvaéles kontrasztok- Kiváló térérzékelés- Nagyobb biztonság gyenge látási viszonyok között -Az összes Zeiss receptúra lencséhez rendelhető
A legújabb Zeiss technológia kimagasló előnyöket biztosít. A MATÓK OPTIKA javítja az ügyfelei látás élességét.- Maximális képminőség, kiváló, megbízható látás.- Az újítás különlegessége, ami a jövőben mértékadó lesz.- A képminőség fokozása modern technológiával.- Látáselőnyök a forradalmian új optimalizáló algoritmusokkal.- A következő lépés megtétele az egyre személyreszabottabb lencse elérése érdekében: most először az ügyfél személyes hullámfrontadatait is figyelembe vesszük.

Csak a legjobb felel meg önnek: a tökéletes látás Az i. Scription™ biztosítja, az Ön csúcsminőségű látását.

 


Ez a módszer ötvözi a legfrissebb tudományos ismereteket a sokéves mélyreható tapasztalattal, egy olyan termék megalkotásáért, amely kimagasló látást garantál ragyogó képélességgel és kontraszttal.

Az i.Profiler™ adatokból megszületik az i.Scription™

A legfontosabb összetevő a Carl Zeiss rendszerrel végzett számítógépes adatszámítás, ami többéves alapos kutatás eredménye. A Zeiss által a refraktív sebészet területén szerzett széleskörű tapasztalatoknak köszönhetően ez a technológia ma már a szemüveglencsék területén is felhasználható. Az i. Scription™ lencsék rendeléséhez a hagyományos értékeken felül elküldjük az i.Profiler™-rel meghatározott értékeket a Carl Zeiss Visionnek. Itt először az összes adatot feldolgozzák az optimalizáló algoritmus segítségével, majd átalakítják őket precíz gyártási adatokká. Az eredmény: az ügyfelek egyéni igényei szerint személyreszabott i. Scription™ lencsék.

Lássa a jövőt

i.Profiler™: korszerű mérés hullámfront technológiával


Az i.Profiler™ az első teljesen automata, hullámfront technológián alapuló multifunkciós mérő rendszer. Elemzi az emberi szem képalkotó tulajdonságait és biztosítja az ügyfél személyes hullámfront adatait, amire a Carl Zeiss Visionnek szüksége van az i. Scription™ lencsékhez. Az i.Profiler™ közelebbről Az i.Profiler™ pontos profilt hoz létre az ügyfél szeméről, ezzel garantálja Önnek az innovatív lencsemegoldásokat. n Kimagasló pontosság a pupillanyílás adatait felhasználva. Rendkívül gyors: 30 másodperc alatt teljes hullámfront elemzés, beleértve a cornea topográfiát is. A teljesen automatizált mérésnek köszönhetően igen egyszerű használat n Hullámfront aberrometer, autorefrakto- és keratometer egyben Az i. Scription™ a ZEISS, lencse optimalizáláshoz használt innovatív módszere, ami az i.Profiler™-rel válik valóra – és a jövőben a szemüveglencsék csúcsminőségét jelenti majd.

Gyors és egyszerű: mérés az i.Profiler™-rel

 


A mérés az i.Profiler™-rel könnyű, gyors és precíz.

 

A szubjektív refrakciós értékek és az i.Profiler™ adatok együttes felhasználásával születnek meg az i.Scription™ lencsék. A mérés közben az i.Profiler™ egy pici, alacsony intenzitású fénypontot vetít ki a retinára, ahonnan a fény visszaverődik. A hullámfront kialakul és eltorzul a szem aberrációitól. Az i.Profiler™ fantasztikus pontossággal elemzi ezt a hullámfrontot és a hagyományos autorefraktometerrel ellentétben, a pupilla teljes nyílásában meghatározza a refrakciós értékek eloszlását.
Ezek a mért értékek lehetővé teszik a különböző körülmények esetén fellépő változások kiszámítását (pl. szürkületben vagy éjszaka) és lehetővé teszik a szem magasabb rendű aberrációinak, például a kómának, a háromtengelyű asztigmatizmusnak, vagy a szférikus abberációnak a mérését. Az i.Profiler™ grafikus kimenete segítségével meg tudja mutatni ügyfeleinek a „személyes” aberrációikat – ezzel vizuálisan szemléltetheti szakértelmét. A színes ábra a pupillanyíláson keresztül mutatja az aberrációkat. A különböző színek az aberrációk nagyságát jelölik.Ezt követi a szubjektív refrakció, a keret kiválasztása és a további lencsekonzultáció – és végül a precíz centrálás a ZEISS centráló berendezéssel. A ZEISS mérő rendszerek eme kombinációjával MATÓK OPTIKA, a legjobbat tudja nyújtani az ügyfeleinek a vizuális kényelem terén. A rendszerek nem csak tökéletes adatokat szolgáltatnak és leegyszerűsítik munkájának menetét, de az ügyfelek felé, a szakértelem és a szakképzettség, üzenetét továbbítják.

 


palyazat